<< terug naar 'Kijk op het werk'

Mag er bij jou op het werk ook wel wat verbeteren?


Herken je dit?
In je dagelijks werk loop je steeds weer tegen dezelfde ongemakken aan. Dingen die je doet 'omdat het zo moet', maar waarvan je zelf het nut niet inziet. Of die je omslachtig vindt. Je bent bezig met rapporten, formulieren, misschien zelfs met personen of afdelingen zonder dat je er direct wat aan hebt. Regelmatig kom je thuis en denk je: 'ik ben vandaag weer niet aan mijn werk toegekomen!'. Eigenlijk heb je dat gevoel best vaak! Wat zou het fijn zijn als dit anders was!

dames op bezoek biedt hulp! Wij hebben veel ervaring met verbeteren van het dagelijks werk. Die zetten wij graag in om het werk van leidinggevenden en teams te vergemakkelijken. We zorgen er voor dat 'praten over' verandert in daadwerkelijk doen. Samen kiezen we een doel en prioriteiten waar we op gaan sturen. Eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen vormen de basis. Onze rol verschuift van actief begeleiden naar coach op de achtergrond, waarna je het gemakkelijk overneemt. Met dames op bezoek gaat het merkbaar beter!

Neem nu contact met ons op voor een bezoek van de dames met GRATIS advies voor het dagelijks verbeteren van je werk: 06 - 17153342 of info@damesopbezoek.nl.

Als je écht wilt dat er iets verandert, dan loop je zelf voorop:

dames op bezoek
doe-eens-anders!

'
Persoonlijk'
Wat is het makkelijk, een mailtje sturen. Jij heb je taak (voor dat moment) afgerond, de vraag ligt bij een ander. Maar anderen doen dit ook bij jou; je mailbox puilt elke dag uit. Wat is dit voor gekkenhuis?
Vandaag doe je dit anders! Je doet alles via persoonlijk contact.
Je loopt naar je collega toe en krijgt direct je antwoord zodat je meteen verder kunt met je werk. Bellen mag ook.
Goed voor je informele netwerk!

Hou dit de hele dag vol.

Succes!

dames op bezoek
Els, Madelon & Annemieke