<< terug naar 'Kijk op het werk'

Hoe maak je een plan tot werkende praktijk


Herken je dit?
Er is goed nagedacht over de nieuwe organisatie. Afdelingen en functies zijn in kaart gebracht. De blauwdruk ligt klaar. Het moment is gekomen dat het plan in de praktijk moet gaan werken. Maar een groot aantal mensen kent de nieuwe opzet nog helemaal niet. Aan het organisatieplaatje zie je dat het werk straks op een andere manier verdeeld moet worden, maar hoe is nog onduidelijk. En ondertussen moet het werk wel gewoon doorgaan! Hoe pak je dit aan?

dames op bezoek brengt de juiste aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt: zichtbaar en beschikbaar management, ruimte geven en participerende medewerkers en vertrouwen. Vertrouwen geven en ontvangen is de essentie voor de daadwerkelijke realisatie van de gemaakte plannen.

dames op bezoek helpt je bij het waarmaken van deze aspecten. Wij komen op bezoek: we blijven gast, laten bruikbare bagage achter en gaan daarna ook weer weg.

Neem nu contact met ons op voor een bezoek van de dames met GRATIS advies om je plan werkend te maken: 06 - 17153342 of info@damesopbezoek.nl.

Als je écht wilt dat er iets verandert, dan loop je zelf voorop:

dames op bezoek
doe-eens-anders!

Vertrouwen
Doe vandaag gewoon de dingen die je van plan was te doen.
Met de collega's die daar bij horen.
Zeg vandaag tegen een van die collega's: 'ik vertrouw jou'. En meen het.
Doe dit heel rustig en duidelijk. Kijk je collega aan.
Kies dus niet degene uit waarbij dit het makkelijkst zou zijn, maar doe gewoon je werk en laat dit moment ontstaan.

Succes!

dames op bezoek
Els, Madelon & Annemieke