dames op bezoek  
 

 

Annemieke

Vanuit verschillende managementposities in binnen- en buitenland, die me leken te ‘overkomen’, ben ik op gegeven moment meer bewust gaan kiezen voor wat ik zelf wilde ontwikkelen. Middels het vak van trainer, coach en organisatieontwikkelaar kwamen gevoel en zakelijkheid meer in balans. Beide facetten zet ik nu in om de professionele & persoonlijke prestaties van- en samenwerking tussen teams en individuen te verbeteren.
Ik ben waarschijnlijk het best te omschrijven als een benieuwde dame die zich met gezond verstand, een vleugje humor en zonder poeha inzet voor merkbare resultaten. Meestal kijk ik eerst even de kat uit de boom en ontpop me daarna tot een persoon zoals beschreven in ‘de complimenten’.

Typerend
* econome * tussen de regels door luisteren * ex-expat in China en Portugal * helder * moeder * opmerkzaam * sportief *  speaking circles * mediator * positief * procesbegeleider * logistiekeling * vaak verhuizen * precies * buitenmens * pragmatisch * analytisch * verbinder * evenwichtig

Download hier het CV van Annemieke
Linkedin pagina van Annemieke
naar boven

Els

Bij terugkeer van mijn stage in de VS wist ik het: ik wilde werkzaam zijn in ‘change management’. In de VS was het vrij normaal dat iemand met een achtergrond in ‘instructional design’ zich bezighield met organisaties in verandering. In Nederland was het slechts voorbehouden aan bedrijfskundigen. Ik ben vervolgens aan de slag gegaan en heb bijna 20 jaar allerlei veranderingen in allerlei organisaties van dichtbij mogen ondergaan. Én kunnen ervaren dat je op dit terrein uiteindelijk het meest hebt aan mensenkennis. Mijn kennis, ervaring en betrokkenheid zet ik in om te zoeken naar de beste manier om verandering te realiseren.
Ik ga graag informeel, eerlijk en direct met mensen om. In mijn rol als sparringpartner weet ik mensen binnen organisaties in beweging te krijgen en te motiveren om bij te dragen aan een werkend resultaat.

Typerend
* opleidingskundige * mama van ludo en evi * internationale werkervaring * zee en duinen * toc * leergierig * wars van conventies * managementervaring * big mind * vrouw van roel * big heart * procesbegeleider * maakt contact * projectleider * flapuit * rolduc * intuïtief * gezonde geest in gezond lichaam * weet dat ze ook niet weet *

Download hier het CV van Els
Linkedin pagina van Els
naar boven

Madelon

Al op jonge leeftijd had ik grote behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid. ‘Zelf doen!’ was mijn gevleugelde uitspraak. Op mijn 19e stond ik op beurzen in New York, Frankfurt, Londen en Parijs. Het begin van vijftien jaar in internationale marketing, verkoop en organisatie ontwikkeling. De afgelopen tien jaar heb ik grote organisaties mogen helpen bij het realiseren van veranderingen op operationeel niveau. Ik ga op mijn gevoel af en doe wat werkt. Mijn praktijkervaring in combinatie met het jarenlang werken met academici maken mij de perfecte schakel tussen hoger management en operationele teams.

Typerend
* scherp en zacht * werkt vanuit vertrouwen * ziet liever alles gelijkvloers * pragmatisch * is voor persoonlijk ervaren *  inspirerend bemiddelaar * vindt de reis belangrijk * maakt verbinding * helper * geeft zelfvertrouwen * empathisch * heeft grote behoefte aan resultaat * kan confronteren * toegewijd * schildert * heeft een lief met pubers

Download hier het CV van Madelon
Linkedin pagina van Madelon

naar boven

Saskia

Na een carrière in de advieswereld, en een reis door Azië was mijn rugzak voldoende gevuld om voor mezelf te beginnen. Zelfstandig zijn biedt voor mij de vrijheid om me helemaal te kunnen focussen op mijn opdrachten, die vergen meestal een combinatie van project- en verandermanagement vaardigheden. Daar ligt ook mijn kracht, om met die combinatie veranderingen werkend te krijgen in de dagelijkse praktijk. Gedreven vanuit een behoefte aan concrete resultaten, die niet alleen meetbaar hoeven te zijn maar ook merkbaar.  
Als project –en verandermanager heb ik zo’n tien jaar ervaring in grote lijnorganisaties.  Verandertrajecten  gaan vaak over het verbeteren van processen of ICT, maar vergen vaak ook ander gedrag en aansturing. Om die elementen  te combineren kies ik bij voorkeur voor een aanpak die de medewerkers actief betrekt en de managers op de juiste manier laat faciliteren. Een aanpak die aansluit bij de bestaande cultuur, maar ook  de nieuwe in zich draagt. Ik werk daarbij als spin in het web tussen de medewerkers en het management .

Typerend:
* Vrolijk * Nuchter * Energiek * Doorzetter * Ontwapenend * Recht door zee * Mensenmens * Kitesurfer * Loyaal * Realistisch * Scherp * Confronteert  op een niet bedreigende manier * Integer * Denker en doener * Gedreven * Enthousiast reiziger

Download hier het CV van Saskia
Linkedin pagina van Saskia

naar boven

Neem nu contact op voor een bezoek van de dames en ontdek zelf of dit klopt!